Forhandleraftalen

Vi bestræber os på at blive Danmarks største netværk af håndværkere, som alle er specialiseret inden for Radonsikring. Bliv Radon Pro Partner.

Download forhandleraftalen

Vores Produkter

Radon Pro tilbyder et komplet produktsortiment til beskyttelse mod den sundhedsskadelige radongas. Bliv Radon Pro Partner.

Download produktoversigt

PARTNER FORDELE

Kompetent samarbejdspartner

Vi ved at vores produkter er markedets bedste og det vil vi gerne dele med andre professionelle. Vi tilbyder sparring, kurser og andre fif, så vi kan garantere at slutbrugeren får det absolut bedste resultat.

Bedste produkter til opgaven

Vores produktportefølje er markedets bedste, sammensat af produkter fra de mest kompetente producenter inden for Radonsikring. Vores leverandører har udviklet og draget erfaringer på området i mere end 15 år.

Konkurrencedygtige priser

Du finder ikke bedre priser på produkter af den kaliber vi tilbyder. Dette er muligt på baggrund af direkte salg. Vi leverer direkte til det danske byggeri til særdeles attraktive priser.

Levering til tiden

Vi bestræber os på at vores produkter kan være hos dig, når du har brug for dem. Kort leveringstid betyder kortere proces, hvilket giver større indtjeningsmuligheder og tilfredse kunder.

Udelukkende B2B og henvisning til forhandler

Vi sælger ikke produkter direkte til forbrugeren og dette sker med henblik på at garantere at Radonsikringen bliver lavet ud fra alle gældende normer og procedurer, udført af faglærte håndværkere.

Mere omsætning i jeres forretning

I takt med det stigende krav til indeklimaet – og især i forbindelse med sikring mod Radon – tilbyder vi markedets bedste produkter til eliminering af problemet. Som Radon Pro Partner vil det være med til at øge omsætningen i jeres forretning og via vores søgeplatform bliver kunder henvist direkte til jer.

Skaber øget interesse for jeres firma

Vi går nye tider i møde, hvor kravene til vores levestandarder forøges og i takt med denne fremragende udvikling for vores helbred, øges fokus også på Radon. Derfor gavner det jeres forretning at være på forkant af denne fremgang, dette kan du sikre ved at implementere Radonsikring til din virksomhed.

Kurser i og ude af huset

Med geniale produkter kommer geniale løsninger og disse løsninger vil vi, med vores ekspertise, dele med jer. For at optimere løsningen, skal udførelsen køre på skinner og vi tilbyder derfor kurser både i og ude af huset, så vi sikrer de bedste arbejdsforhold og det bedste slutresultat.

FACTS OM RADON

Radoneksponering – hvad betyder det for dig?

Radon er en radioaktiv gas, der findes i undergrunden og som ikke kan ses, lugtes eller smages, men som ved daglig eksponering kan give endog meget slemme skader på vores DNA og dermed vores helbred.

Les mere…

Fokus på et sundt indeklima

Radon er en naturlig, radioaktiv gas, der er helt usynlig og lugtfri. Radon i inde luften øger risikoen for lungekræft og er en årligt bidragende årsag til omkring 350 dødsfald. Så fokus på et sundt indeklima.

Læs mere…

Har dit hus for meget af den sundhedsskadelige luftart?

WHO har klassificeret Radon som et kræftfremkaldende stof i mennesker hvilket er den højeste klassifikation.

Læs mere…

Radon – tør du leve med uvisheden?

Få undersøgt Radonniveauerne i bolig og på arbejdsplads, så de kan reduceres til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Les mere…

da_DKDansk