HER FINDER DU

DOKUMENTATION PÅ VORES PRODUKTER

Download ved at trykke på linkene under hvert produkt. Alle filer ligger som pdf og kræver en almindelig web-browser for at se.
Skulle der mangle noget eller har du behov for yderligere, kontakt os gerne via kontaktsiden.

BROCHURE RAD X SYSTEMET

MONTERINGSVEJLEDNINGER

CERTIFICERINGER AF RAD X SYSTEMET

SINTEF Byggforsk er et internatonalt ledende forskningsinstitut for bæredygtig udvikling af byggeri og infrastruktur. De løser udfordringer knyttet til hele byggeprocessen og skaber værdier for kunder og for samfundet gennem forskning og udvikling, forskningsbaseret rådgivning, certificering og kundskabsformidling. De tilbyder spidskompetence indenfor fagområder som arkitektur, bygningsfysik, forvaltning, drift og vedligehold af bygninger, vandforsyning og anden infrastruktur.

RAD X er blevet certificeret af Irish Agrément Board i Irland

Irish Agrément Board i Irland er udnævnt af myndighederne til at udstede europæiske tekniske godkendelser. Certifikater fra IAB stadfæster at certificerede produkter er “passende materialer” som egner sig til det tiltænkte formål under Irske byggepladsforhold, og i henhold til Byggeforeskrifterne 1997 til 2002. IAB arbejder sammen med National Standards Authority of Ireland (NSAI) som nationalt medlem af UEAtc (The European Union of Agrément)
KVI-logo

RAD X er testet af KVI, Kernfysisch Versnellen Instituut, Nuclear Geophysiscs Division i Holland

KVI-Center for Advanced Radiation Technology (KVI-CART)  udfører grundlæggende forskning af subatomar og astrofysik, og programstyret forskning på acceleratorfysik og fysik i medicin. De arbejder i tæt samarbejde med forskningsmiljøer, sundhedsvæsen og industri, på langsigtede løsninger for videnskab og samfund. Gennem udvikling af state-of-the-art detektionsteknikker, fremmer KVI-CART krydsforskning mellem grundforskning og programstyret forskning. KVI-CART uddanner unge forskere i fysik og medicinsk teknologi ved BSc, MSc og PhD-niveau. Rad X er grundigt testet hos KVI.
SP-logo

RAD X er testet af SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Rad X er testet for Radonmodstand hos SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Under testningen blev der testet forskellige tykkelser EVOH-lag i membranen, og i hvilken grad dette udgjorde modstand mod radongas.

da_DKDansk